info & contact

Je kan op de volgende manieren in contact komen:

Kookstudio Dennis Leeuw
Dennis Leeuw
Haarlemmer Houttuinen 535
1013 GM Amsterdam

telefoon 06 504 70 990 (ook Whatsapp)

e-mail:  info@kookstudioleeuw.com of gebruik onderstaand contact formulier

Uw naam (*)

Uw e-mail (*)

Uw telefoonnummer (*)

Uw bericht


 

Hoe kom je het makkelijkst bij de kookstudio:

Met de auto naar Kookstudio Dennis Leeuw: Op de ringweg afslag S 103 nemen. Afslag richting centrum nemen. De Haarlemmerweg af, de brug over tot naast de Haarlemmerpoort. Vervolgens linksaf het Haarlemmerplein op. Voor het spoor direct naar rechts de Haarlemmer Houttuinen op. De studio bevindt zich op de hoek met de Haarlemmer Houttuinen en het Haarlemmerplein, op nummer 535. Parkeren kan in Parkeergarage de Willemspoort, rechts van de kookstudio op 30 meter afstand.

Te voet vanaf het Centraal Station, ongeveer 15 minuten: Verlaat Amsterdam Centraal aan de kant van het Stationsplein (Centrum). Meteen naar rechts, voor het Ibis hotel langs. De fietsersbrug over. Onder het viaduct door. Dan naar rechts de Haarlemmerstraat in. Doorlopen de Haarlemmerdijk in. Aan het eind daarvan sta je op het Haarlemmerplein. Sla rechtsaf. Weer naar rechts en je staat voor de deur: Haarlemmer Houttuinen 535.

Met het openbaar vervoer: Bussen 18, 21, 22  en tram 3.  Uitstappen op halte Haarlemmerplein, loop langs de Albert Heijn en de Hema, linksaf richting spoor, rechtsaf tot de kookstudio, in totaal 150 meter lopen. De lijnen 18, 21 en 22 vertrekken van het busplatform achter het Centraal Station.

Per boot: Boten kunnen passagiers afzetten aan de steiger aan het eind van de Brouwersgracht. Een paar meter teruglopen de Wagenstraat in, rechtdoor langs het Haarlemmerplein, vervolgens rechtsaf naar de kookstudio. In totaal is dit ongeveer 200 meter lopen.

‘Alle collega‚Äôs hebben het vandaag over de gezellige en relaxte sfeer.’